Van egy
hasznos tipped?

Vízitúrák úri módon

Két legnagyobb folyónk remek kikapcsolódást kínál az evezés szerelmeseinek: a vízitúra, kenutúra a legkedveltebb nyári tevékenység azok számára, akik az aktív és természetközeli élményeket keresik.

Keret Vízitúrák úri módon

Gentlemen vízitúra szervezés – nem csak „uraknak”

Kétféle módon lehet nekivágni a dolognak:

  1. Szervezett módon, egy csoporttal, ahol új ismeretségek alakulnak, van pontos programterv a vízitúrához, a kenukat a szervező biztosítja vagy lehet saját csónakkal jönni, és baj esetén van biztosítás, segítségnyújtás.
  2. Önállóan, családi vagy baráti szervezésben, amihez kenu bérlés vagy saját csónak biztosítja a hátteret, és kötetlenebb módon alakul a vízi kirándulás.

 

A Gentlemen vízitúra szervezőnél mindkettőre lehetőség van, kinek-kinek ízlése szerint. Vannak kenutúráik a Dunára és a Tiszára is, több különböző hosszúságú útvonallal, igény szerint szálláshely foglalással vagy kempingezéssel a több napos vízitúrák esetén.

Aki még nem próbálta, annak mindenképp érdemes egyszer kenuba ülnie és megtapasztalnia azt a semmihez sem fogható élményt, amit a vízen suhanó hajó és a vidék, az élővilág egy merőben új nézőpontból megismerhető oldala nyújt.

Weboldal címe: www.gentlemenviziturak.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI VÍZISPORT, VÍZITÚRA TIPPEK

Minden, amit tudnod kell az ebike-okról

Minden, amit tudnod kell az ebike-okról

Az elektromos motor és a hagyományos biciklifajták kombinációja, az elektromos bicikli egyre népszerűbb napjainkban. Ha biciklizni szeretnél, de könnyen elfáradsz, az ebike nagyszerű választás lehet.

Csepel női kerékpárok – ezekbe biztos elsőre beleszeretsz

Csepel női kerékpárok – ezekbe biztos elsőre beleszeretsz

Ha egy stílusos cangát vennél, ne keress tovább! A noikerekparok.hu webáruház elhozza neked a legtrendibb Csepel női kerékpárokat, amik méltán váltak vásárlóink kedvenceivé. Íme, pár indok, hogy miért éri meg ezt venned. Kedvcsináló a Csepel női kerékpárokhoz:

Az első biciklik kiválasztása

Az első biciklik kiválasztása

Az első bicikli kiválasztása az egész életet meghatározza. Ekkor dől el, hogy kisgyerekünk félni fog-e a kerékpározástól, vagy a cangázás megszállottja lesz. Válassz gyerek biciklit méretek szerint!

5 + 1 ok, amiért érdemes ebike-ra váltani

5 + 1 ok, amiért érdemes ebike-ra váltani

A biciklizés kétségtelenül az egyik legjobb hobbisport és legpraktikusabb közlekedési eszköz. Az állandó tekerés ugyanakkor megterhelő tud lenni, pláne hegymenetben, vagy idősebb korban.  Erre a problémára nyújt hatékony megoldást egy pedelec, vagy egy ebike. Lássuk, milyen okok szólnak az elektromos kerékpárok mellett!

A jó öreg Camping kerékpár – 21. századi köntösben

A jó öreg Camping kerékpár – 21. századi köntösben

Beköszöntött a tavasz, ébredj a téli álomból! A városi lét mostantól nem lehet kifogás egy minden izmot megmozgató, jól eső fáradsággal eltöltő kerékpártúra megvalósítására.